20 кращих студентів університету пройшли у фінальний етап конкурсу на здобуття стипендії від Фундації Лозинських (США)

В університеті днями відбувся 2-ий етап конкурсу на здобуття стипендії від Фундації Лозинських (США) та відзначення автора кращої магістерської роботи. Його учасниками стали 27 студентів-бакалаврантів та 11 випускників-магістрів факультетів/інститутів Прикарпатського університету.

Захід проходив у форматі онлайн. Студенти-конкурсанти у вигляді презентацій представили власні досягнення, здобутки, перемоги у конкурсах, розповіли про участь у громадській та волонтерській роботі.  Магістранти відповідно розповіли про результати своїх наукових досліджень та  поділилися планами щодо впровадження власних ідей та проєктів. Оцінювала виступи учасників університетська конкурсна комісія, яку очолила проректорка з наукової роботи ПНУ, професорка Валентина Якубів.

За результатами проведення другого етапу конкурсного відбору претендентів на здобуття стипендії від Фундації Лозинських (США) та відзначення кращої магістерської роботи до фінального етапу увійшло 20 конкурсантів. Тож невдовзі стануть відомі імена 10 стипендіатів Фундації Лозинських, котрі отримають стипендію в розмірі 500 $ на рік (у гривневому еквіваленті) та автор найкращої магістерської роботи, котрий отримає винагороду  від Фундації Лозинських в розмірі 1000 $ на рік (у гривневому еквіваленті).

Варто зазначити, що в червні 2019 року ректором університету Ігорем Цепендою та Головою Фундації Лозинських Богданом Чабаном підписано відповідний договір про надання Фундацією благодійної фінансової допомоги студентам Прикарпатського університету.